До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Боремося: гурт TVORCHI представив пісню про силу українського духу

Гурт TVORCHI випустив наснажливу пісню "Боремося", яку присвячує українцям та незламному духу нашої нації. Трек записаний у супроводі симфонічного оркестру. "Боремося та усіх поборемо; летять кулі, а ми міцно стоїмо", – ці рядки пісні сьогодні, у 90-й день боротьби з російськими окупантами, відгукується в серці кожного українця.

TVORCHI згадують, що під час знімання в спорожнілому з 24 лютого театрі знову запанувало життя: музиканти репетирували свої партії, знімальна група налаштовувала світло та камери, артисти готувалися в гримерних кімнатах… "Ми знімали в осередку культури – українському театрі. Тому самому, де оживають твори Лесі Українки та Івана Нечуя-Левицького в Тернополі, куди приходять наповнитися українські родини в Києві, і який жорстоко зруйнували в Маріуполі, – розповіли TVORCHI. – Під час знімання ми бачили на власні очі як театр знову починає дихати. Тому що можна знищити стіни, та неможливо вбити наші цінності. Про це ми й співаємо в нашій пісні: "Боремося та всіх поборемо".

Реклама

У кліпі музиканти з’являються в символічних образах: чорному й білому смокінгах FROLOV з дбайливо вишитими гербами під серцем. В Ендрю смокінг із червоною хустинкою як символом пролитої крові, а в Джефрі – із чорною квіткою, що символізує боротьбу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.