До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 архівних фото Джері Галлівелл за часів Spice Girls

6 серпня свій 51-й день народження святкує Джері Галлівелл – британська співачка, про яку у 1990-х світ дізнався завдяки герлз-бенду Spice Girls. Популярність колективу в середині дев'яностих була феноменальною – їхні пісні звучали просто звідусіль. За час свого існування гурт продав загалом понад 80 мільйонів дисків. Галлівелл, своєю чергою, була негласною лідеркою "перчинок" – яскрава, зухвала, сексапільна.

Джері Галлівелл

До роботи в групі вона була танцівницею, крутила гучні романи і на сцені почувалася впевненіше за всіх. Її сценічні образи також завжди активно обговорювали, а без її мінісукні у кольорі британського прапора сьогодні неможливо уявити шоу-бізнес того часу. До слова, попри світову славу, Галлівелл першою покинула колектив і зрештою зробила найуспішнішу вокальну кар'єру з-поміж усіх дівчат, а ми згадуємо яскравий стиль співачки, коли з кожного вікна звучали рядки "Spice your Life".

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.