До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Rizzoli випускає книгу про китайського дизайнера Го Пей

2015 року дизайнер Го Пей створила золоту сукню для Ріанни на Met Gala – і прокинулася світовою зіркою. Про неї говорили всі – від модної преси до "жовтих" видань: сукню, декоровану складною вишивкою і хутром, створювали не один рік, і важила вона, за чутками, майже 20 кілограм. Го Пей стала другим в історії дизайнером з Азії (після Елі Сааба), якого визнав паризький Синдикат високої моди. Непроста історія її успіху – в книзі "Го Пей. За лаштунками кутюра", яка з'явиться у продажу вже 25 квітня.

Одночасно з книгою виходить фільм про Го Пей: його прем'єра відбулась на кінофестивалі Трайбека в Нью-Йорку. Над картиною Yellow is Forbidden працювала новозеландський режисер П'єтра Бретткеллі: фільм розповідає про 20-річну кар'єру Пей і про те, як її дитинство вплинуло на моду, яку вона створює. Го Пей народилася в Пекіні в багатій родині її батько був політиком. Свій бренд вона заснувала 1997 року: він знаменитий складно декорованими пишними сукнями з елементами, що апелюють до китайської міфології. Візитна картка дизайнера вишивка, основана на роботах китайських майстрів династії Цінь. До суконь Пей особливо небайдужі китайські актриси і знаменитості. 2008 року Го Пей створила вбрання для церемонії закриття Олімпіади в Пекіні.

Реклама

2016 року дизайнер потрапила до списку "100 найвпливовіших людей в світі моди" за версією журнала Time, а також її внесло до списку BoF 500 людей видання The Business of Fashion.

<b>Гуо Пей-книга</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.