До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 серіалів, які ми дивитимемось взимку

Від довгоочікуваної екранізації культової франшизи "Відьмак" до продовження серіалу Паоло Соррентіно "Молодий Папа" – vogue.ua вибрав шість серіалів, які не можна прогавити цієї зими.

Кадр із серіалу "Новий Папа"
"Вікінги"

У грудні на екрани повертається шостий і заключний сезон драматичного історичного серіалу "Вікінги". Шоу ґрунтується на скандинавських сагах і легендах про набіги вікінгів на західні землі. Новий сезон складатиметься із 20 епізодів і оповідатиме про подорожі жителів півночі Шовковим шляхом, а також, як вони зіткнуться з Київською Руссю.

Реклама

Прем'єра: 4 грудня 2019 року.

"Вампірські війни"

Пам'ятаєте, коли Єн Сомерхолдер грав зухвалого кровожера Деймона Сальваторе в "Щоденниках вампіра"? Що ж, тепер він на боці протилежної команди. Він і ще кілька крутих парубків – мисливці на вампірів. Сомерхолдер грає провідного персонажа – лікаря Лютера Суонна, якому доручили усунути раптовий спалах вампіризму. На додачу до всього очевидного жаху ситуації, Лютер змушений боротися зі своїм найкращим приятелем, який також перетворився на кровожерного хижака.

Прем'єра: 5 грудня 2019 року.

"Дивовижна місіс Мейзел"

З третім сезоном на екрани повертається найпопулярніша комедія 2018 року – "Дивовижна місіс Мейзел", що оповідає про домогосподарку, яка несподівано стає успішною стендап-артисткою. У нових серіях глядачі дізнаються, як змінилися відносини Мідж з Джоелом і її сім'єю, і спостерігатимуть за пригодами Мідж і Сьюзі в їхньому першому великому турі.

Прем'єра: 6 грудня 2019 року.

"Відьмак"

"Відьмак" – одна з найпопулярніших фентезійних франшиз на ринку – оповідає про Відьмака Геральта (Генрі Кавілл), мутанта і мисливця на чудовиськ, який намагається знайти своє місце на світі. Схоже, що в прийдешній адаптації Netflix творці дуже уважно поставилися до сюжетних ліній і всіх деталей, які зробили "Відьмака" таким хітом. Незалежно від того, чи є ви прихильником книжок та ігор франшизи, майбутня адаптація Netflix спрямована на відтворення справжньої похмурості охопленого монстрами світу.

Прем'єра: 20 грудня 2019 року.

"Чужий"

Ця адаптація роману Стівена Кінга точно сподобається тим, хто волів зробити "Справжнього детектива" більш лячним. У центрі сюжету – чоловік, якого звинувачують у вбивстві 11-річного хлопчика. Хоч відбитки вказують на його винність, інші докази демонструють, що він фізично не був на місці злочину.

Прем'єра: 12 січня 2020 року.

"Новий Папа"

Нарешті на екрани виходить довгоочікуване продовження серіалу "Молодий Папа" авторства Паоло Соррентіно. У нових серіях головні ролі виконали Джон Малкович і Джуд Лоу, а запрошеними зірками стали Шерон Стоун і Мерлін Менсон. "Новий Папа" є сиквелом драми про вигаданого папу Пія XIII, Ленні Белардо. Прем'єра шоу відбулася у вересні на Венеційському кінофестивалі, де оголосили, що новий сезон складається з дев'яти епізодів.

Прем'єра: 13 січня 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.