До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих ролей Марго Роббі

"Грати поганого персонажа завжди цікавіше, ніж доброго", — якось сказала Марго Роббі в інтерв’ю журналу Esquire. За десяток років у Голлівуді актриса з Австралії встигла багато — заснувати власну компанію задля підтримки кіно з участю жінок; отримати кілька номінацій на "Оскар", знятися у Квентіна Тарантіно, перевтілитись у ляльку Барбі і, головне, довести, що вона блискуча й талановита актриса. 2 липня Марго Роббі сповнюється 33 роки, і з цієї нагоди ми зібрали список найкращих її ролей — сміливо вибирайте будь-яку.

Таня Вандерпоп, "Репортерка"

Кадр з фільму "Репортерка"

Один з найцікавіших фільмів у кар’єрі Марго Роббі. Актриса отримала цю роль у 26 років, до того часу встигнувши попрацювати в Мельбурні, переїхати до Лос-Анджелеса й знятися у фільмі "Вовк з Волл-стріт" Скорсезе, з якого фактично стартувала її кар’єра. Але якщо в стрічці "Вовк з Волл-стріт" роль у неї була все ж епізодична, то в "Репортерці" Роббі сповна проявила свій драматичний талант. Її героїня — кореспондентка BBC News Таня Вандерпоп, яка працює в Афганістані. Партнери по фільму — Тіна Фей і Мартін Фрімен.

Реклама

Дафна Мілн, "Прощавай, Крістофере Робіне"

"Прощавай, Крістофере Робіне"

Зворушливий і сумний фільм про те, як письменник Алан Мілн придумав історію про Вінні-Пуха і як це зруйнувало його стосунки із сином Крістофером Робіном, що став прототипом героя книги. Події стрічки відбуваються після Першої світової війни й оповідають про те, як Мілни переїздять з Лондона до затишного заміського будинку, де Алан знову зможе писати, оговтавшись від післявоєнного стресу. Марго Роббі грає дружину Алана, Дафну Міл, — світську красуню в хутрі, характерну й ексцентричну — вона робить цей фільм дуже харизматичним.

Тоня Гардінг, "Я, Тоня"

Для знімання в "Я, Тоня" Роббі довелося погладшати й постати перед камерою з опухлим обличчям (її героїня проживає у фільмі безліч драм). "Я, Тоня" — біографічне кіно про популярну американську фігуристку Тоню Гардінг. Сьогодні їй 46 років, і вона давно пішла зі спорту, але в 1990-ті Тоня була однією з найуспішніших спортсменок світу. Фільм розповідає про успіх Тоні, довічну дискваліфікацію після скандалу й завершення кар’єри. Для перевтілення в образ Марго Роббі довелося постаратися. Вона поповнішала на кілька кілограмів, а на зніманні костюмери щодня кріпили їй на тіло численні накладки, щоб вона мала огрядніший і масивніший вигляд, як Тоня Гардінг. У 2018 році Марго номінували на "Оскар" за цю роботу.

Кайла Поспісіл, "Скандал"

"Скандал"

Блискуче тріо актрис — Марго Роббі, Ніколь Кідман і Шарліз Терон — об’єдналося в боротьбі проти сексуальних домагань. Вони грають головні ролі у фільмі "Скандал", який розповідає про реальний секс-скандал, що трапився 2016 року в Штатах. Тоді впливового медіамагната, засновника каналу Fox News Роджера Ейлса, звинуватила в сексуальних домаганнях його колишня співробітниця Гретхен Карслон (її грає Ніколь Кідман), а пізніше до неї прилучилися інші працівниці. Роббі грає Кайлу Поспісіл, молодшу працівницю Fox News. Її героїня молода, консервативна й підтримує Республіканську партію. Для того, щоб краще зрозуміти її, Марго Роббі провела справжнє розслідування. "Я створила фіктивний акаунт у твіттері й стала стежити за дівчатами-міленіалками, що підтримують Трампа й республіканців. Було цікаво спостерігати за розвитком їхніх думок". Дівчина стала однією з останніх жертв магната й Роббі тонко передає панічний жах, що охоплює героїню. Цього року Роббі отримала номінацію на "Оскар" за роль Кайлі.

Гарлі Квінн, "Хижі пташки"

"Хижі пташки"

Стрічка "Хижі пташки: Приголомшлива історія Гарлі Квінн" стала першою в трилогії проєктів, присвячених розвитку персонажа Гарлі Квінн. У "Хижих пташках" Гарлі розлучається з Джокером, обрізає волосся й не хоче більше залежати від чоловіків: "Вони мають боятися мене, тому що я — Гарлі Квінн". Вона об’єднується з іншими героїнями всесвіту, які так само, як і вона, жадають емансипації. Це фільм про сестринство, про те, що дівчата можуть все — ну а Марго Роббі справді народжена для ролі вразливої шибениці Гарлі Квінн. До того ж ця роль логічно продовжує політику Роббі з підтримки "жіночого" кіно — вона опікується цим у своїй продюсерській компанії LuckyChap Entertainment.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.