До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 хороших мультфільмів для всієї родини

Vogue.ua зібрав 5 наповнених чарами мультфільмів, які чудово підійдуть для вечора в колі сім'ї.

Кадр з мультфильму "Рататуй", 2007
"Таємниця Коко", 2017

Мультфільм від анімаційної студії Pixar. Хлопчик Мігель випадково вирушає у світ мертвих на пошуки свого предка-музиканта, щоб той відповів на важливе для нього запитання. Подорож Мігеля відбувається якраз під час святкування традиційного в мексиканській культурі Дня мертвих, тому хлопчик отримує можливість зустрітися з іншими далекими і близькими родичами й знайомими, яких уже немає в світі живих. Зворушливий, веселий і затишний мультфільм вчить не боятися мріяти, домагатися своїх цілей і бути другом своїй родині.

Реклама
"Сім'я Уіллобі", 2020

Цей мультфільм від Netflix вийшов у квітні і полонив своєю химерністю. Хоча сюжет мультфільму радше сумний, ніж веселий — чоловік і жінка люблять лише одне одного і зовсім не дбають про своїх чотирьох дітей, — автори картини наповнили її сміхом та іронією. Діти вирішують відправити своїх батьків в екстремальну подорож, сподіваючись, що вони більше не повернуться додому. Втім, досить подивитися на стиль анімації, щоб зрозуміти: серйозність сюжету слід зчитувати між рядків. І в цьому вся привабливість мультфільму.

"Секретна служба Санта Клауса", 2011

Історію про молодшого сина Санта Клауса Артура можна додати до переліку мультфільмів на різдвяні канікули або подивитися зараз, не дотримуючись традиції. За сюжетом Артур — молодший син всіма улюбленого Санта Клауса. Артур працює в поштовому відділенні і хоче проявити себе, щоб колись радувати дітей так само, як і батько. Напередодні Різдва до нього потрапляє лист від дівчинки Гвен, яка була слухняною цілий рік і чекає на свій подарунок. Артур вирішує доставити їй подарунок, якою б складною не була б ця затія.

"Рататуй", 2007

Кожен має талант. Питання в тому, чи готові ми визнавати талант у тих, від кого не чекаємо на щось подібне? "Рататуй", який усім полюбився, якраз про це. Щур Ремі має унікальний кулінарний талант, а Альфредо Лінгвіні — навпаки. Щур допомагає Альфредо виправдати гідність свого прізвища, а водночас і заслужити повагу. Адже Ремі — найнетиповіший кухар.

"Суперсімейка", 2018

Мультфільм про сім'ю супергероїв став популярним ще в 2004 році, а в 2018-му вийшла нова частина, в якій надздібності виявляються і у найменшого члена родини. Еластика отримує пропозицію про роботу, а її чоловік живе під прикриттям. Коли Еластика погоджується, перед містером Винятковим постає надскладне завдання — доглядати за дітьми.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.