До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 шедеврів Клода Моне

Клод Моне, безумовно, – один з найвеличніших художників в історії мистецтва. Найвідоміші його картини належать до течії імпресіонізму. До слова, рух отримав цю назву від однієї з робіт француза під назвою "Враження, схід сонця" (фр. Impression, soleil levant).

Клод Моне

Протягом життя Клода Моне і його мистецтво часто критикували, в основному за відмову від старих, традиційних методів малювання. Моне створив щось революційне в мистецтві і дав основу авангарду. Протягом свого життя він рухався від малювання кумедних карикатур на приятелів до фіксації невловимих нюансів природних сцен у різних проявах світла і кольору. Митець прагнув відобразити своє унікальне сприйняття природи безпосередньо на полотні, так зіграв важливу роль у створенні абсолютно нового напрямку у світі мистецтва. З нагоди дня народження Клода Моне згадуємо знакові роботи художника.

Реклама

<b>Клод Моне</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.