До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Белла Хадід змінила колір волосся

Сестри Хадід завжди відповідали усталеній репутації: Джіджі з її пісочно-білявим волоссям уособлює легкий дух Каліфорнії, а фатальна брюнетка Белла заслужила статус королеви вуличного стилю. Але молодша Хадід вирішила це змінити і повернулася до коріння (буквально): вона перефарбувала волосся в темний блондинистий відтінок ('dirty blonde'), тим самим повернулася до оригінального кольору свого волосся.

Фото: @bellahadid

Фото в новому образі модель опублікувала у своєму Instagram-акаунті з підписом: "Назад до брудної блондинки, до моїх коренів". На знімках добре видно її колись темні пасма, які були пофарбовані в світло-коричневий відтінок. Також у своєму пості Белла подякувала фотографу Мерту Аласу, який став ініціатором цього перевтілення. Щоб відповідати своєму природному зовнішньому вигляду, модель зробила фото без макіяжу, так продемонструвала веснянки.

Реклама
Фото: @bellahadid

Новий колір волосся, безумовно, знаменує нову еру для Белли, хоча це вже не перший випадок, коли модель вдається до радикальної зміни зачіски. Від ідеально рівних бобів до рваних гривок – Хадід довела, що вона справжній хамелеон, коли справа доходить до зміни стилю, але останнє рішення – одне з її найцікавіших перевтілень за останній час.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.