До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 новорічних ароматів – собі і на подарунок

Головні герої цієї б'юті-зйомки – не моделі, а флакони парфумів. Vogue.ua вибрав аромати, які стануть ідеальним подарунком собі або рідним, а дует фотографів Агнес Дюшадо і Стефан Муне зобразив їх у святкових декораціях.

La Belle, Jean Paul Gaultier

La Belle, Jean Paul Gaultier

Аромат La Belle Jean Paul Gaultier – три акорди: ваніль, груша і ветивер. Звучать так само ефектно і гойдають, як трьохактний біт. Флакон – витвір мистецтва. Можна називати це кітчем, кемпом, та як завгодно, але факт очевидний: флакон виконаний віртуозно. Так і проситься до рук (або під ялинку).

Реклама
Coco Eau de Parfum, Chanel
Coco Eau de Parfum, Chanel

Цього року шедевр Coco, творіння Жака Польжа, відсвяткував 35-річний ювілей. Парфумера недарма вважали людиною, яка створює позачасові аромати: Coco досі звучить впізнавано, розкішно і чарівно. За це відповідає союз прянощів гвоздики, пишних троянд, мімози, амбри, сандалу і бобів тонка. Якщо хочеться опинитися в 80-х (або повернути цю епоху матері), то Coco Eau de Parfum – найкращий вибір.

Mon Guerlain Eau de Parfum Intense, Guerlain
Mon Guerlain Eau de Parfum Intense, Guerlain

Відомий союз ванілі, лаванди Carla, пачулів і бобів тонка в інтенсивному втіленні – запуск 2019 року, аромат Mon Guerlain Eau de Parfum Intense. Він створює щільний кокон навколо своєї власниці, але при цьому здатен залишати шлейф у найкращих традиціях Guerlain.

Libre, Yves Saint Laurent
Libre, Yves Saint Laurent

Апельсиновий цвіт, лаванда, ваніль і кедр – так звучить головний запуск року, новий pillar fragrance YSL – Libre. У Домі його вважають ольфакторним еквівалентом смокінга і називають першим жіночим шипром.

La Nuit Trésor à la Folie, Lancome
La Nuit Trésor à la Folie, Lancome

Ласий, гурманський, в найкращих традиціях Lancome – La Nuit Tresor розкривається на шкірі нотами червоної смородини, бобів тонка, гіркої ванілі. Якби можна було уявити собі новорічні чари в дії, це була б хмара La Nuit Tresor. Зимовий, приємний і відверто солодкий, наче хтось пограбував Санту і розпатрав усі цукерки з печивом.

Виробництво: дует Agnes And Mounet
www.agnesandmounet.com
Фото: Stéphane Mounet
Art Directon: Agnès Duchadeau
Постоброблення: Stéphanie Herbin @alimage

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.