До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скоро літо: нова колекція макіяжу Dior Cool Wave

Літня колекція макіяжу Dior Cool Wave – вибух кольору і сонця.

Креативний і фотодиректор Dior з кольору і макіяжу створив колекцію в стилі романтичного поп-арту. Її дух безтурботний відпочинок, сонце і сяюча поверхня води. Наче б то нічого нового: передчуття відпустки є натхненням для багатьох засобів, які ствроюють напередодні літа, але у Dior все складніше і багатогранніше. Dior Cool Wave це літо контрастів: теплого і холодного, прозорого і насиченого.

Реклама

"Ви наче пірнаєте у прохолодну воду в спекотний літній день. Засоби літньої колекції мають охолоджуючий ефект, а яскраві кольори мають ідеальний вигляд на засмаглій шкірі", – запевняє візажист. Вся колекція вийде в обмеженому тиражі.

До колекції увійшли два набори тіней 5 Couleurs, рельєфний візерунок яких нагадує хвилі, що розходяться від крапель, що падають на воду. Палітра Cool Down потопає в прохолодній гармонії бірюзового, темно-синього, пастельно-блакитного і деніму. Друга палітра Heat Up зігріває теплими мідними, коричневими і бежевими тонами.

П'ятиколірні набори тіней Dior Cool Wave 5 Couleurs: №597 Heat Up і №367 Cool Down

Напередодні літа Dior випустить також водостійку об'ємну туш для вій, з якою можна буде плавати в басейні без ризику зіпсувати макіяж.

Плампер Lip Maximizer, який миттєво збільшує об'єм губ, презентують у кристально-блакитному кольорі 011 Pool Blue, який додасть холодного сяйвя завдяки мерехтливим частинкам з легким бірюзовим переливом.

Помада Dior Addict з'явиться у нових відтінках: №411 Nude Chill, №664 Pink Drop, №040 White Splash, №438 Orange Wave.

Стійкі фруктові тінки для губ Dior Addict Lip Tattoo Colour Juice миттєво переносять у літо. Кораловий Watermelon, рожево-коричневий Cranberry, чарівний рожевий Litchi, апельсиновий Orange названі за фруктами і пахнуть неймовірно смачно.

Завершальний штрих б'юті-образу є, мабуть, найдивовижнішою новинкою. Олівець Diorshow Cooling Stick на водній основі має охолоджуючий ефект і вологе покриття. Представлений в трьох універсальних відтінках: бронзовий, золотий і ніжно-рожевий. Щоб розкрити погляд, його наносять на всю повіку або уздовж лінії росту вій.

Охолоджуючий олівець для очей Diorshow Cooling Stick: №001 Bronze Wave, №002 Gold Splash, №003 Fresh Pink, все – Dior

Бронзуючі пудри Diorskin Mineral Nude Bronze і Diorskin Mineral Nude Glow, насичені золотистими мінералами, заломлюють світло, завдяки чому посилюють сяйво перламутрових частинок, що імітують дотик сонця.

П'ятиколірні набори тіней Dior Cool Wave 5 Couleurs: №597 Heat Up і №367 Cool Down

Новий Diorskin Mineral Nude Bronze представлений у новому, більш тонкому і легкому, компактному виконанні.

Diorskin Mineral Nude Bronze: №001 Soft Sunrise; №002 Soft Sunlight; № 004 Warm Sunrise; №006 Warm Sundown, все – Dior

Цього сезону Пітер Філіпс також пропонує "колекцію лаків для нігтів сліпучих відтінків, що створюють простір для прояву фантазії та креативності". Чотири поп-кольору – Pow, Wizz, Splash і Blop – ніякого нюда, якщо мова про літній манікюр.

П'ятиколірні набори тіней Dior Cool Wave 5 Couleurs: №597 Heat Up і №367 Cool Down

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.