До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кайлі Дженнер позбулася філерів

Кайлі Дженнер позбулася філерів в губах за її власною інформацією.

Сестри Дженнер-Кардаш'ян вміють змусити світ говорити про себе. Спочатку світ з азартом обговорював походження пухких губ Кайлі.

Реклама
Знайдіть одну відмінність: фото зроблені з різницею в два дні

Потім – всі намагались повторити трюк зі скляною вакуумною помпою, якою нібито дівчина збільшила свої губи. Тоді по мережі поширився флеш-моб Kyliе Lip Challenge, в результаті якого деякі користувачі отримали травми губ. Потім був камінг-аут: Кайлі попросила вибачення у всіх, кого вона вводила в оману, і зізналася, що її губи – результат застосування філерів.

Кайлі Дженнер 2015 року

У перервах між цими гучними подіями Кайлі запустила власну лінію косметики, яка стала неймовірно успішною (набори Kylie Lip Kits вважають новітньою класикою інста-макіяжу).

Kylie Lip Kit

І ось зараз, коли всі чекають подробиць про б'юті-колаборацію Кайлі Дженнер і Кім Кардаш'ян, – нова сенсація. Кайлі заявила, що позбулася філерів в області губ.

@kyliejenner

Хтось із підписників написав в коментарях під останніми фото: "Вона має вигляд як колишня Кайлі, цікаво, чому". Відповіла винуватиця шуму: "I got rid of all my filler" – і додала до репліки сором'язливі емодзі.

Нагадаємо, ще зовсім недавно Кайлі мала такий вигляд

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.