logo

Смак Франції: гастрономічна вечеря L'Atelier Du Goût Grey Goose

В кінці осені у Києві минула звана вечеря L'Atelier Du Goût Grey Goose, присвячена колоритній кухні Провансу. У затишному залі ресторану Comme Il Faut гостям запропонували відкрити для себе справжній смак Франції разом із вишуканою горілкою Grey Goose. Оформлення в найкращих прованських традиціях, жива музика і меню від Лорана Азула, шеф-кухаря французького ресторану L'Ekrin, володаря зірки "Мішлен" – зробили цей вечір незабутнім для всіх запрошених. Супроводом для його гастрономічним шедеврів стали різноманітні коктейлі на основі Grey Goose. Приймав гостей Франсуа Тібо (François Thibault), Maître de Chai – творець рецептури горілки Grey Goose.

Франсуа Тибо
Наталья Листопад
Дмитрий Заходякин и Алина Косичкина
Екатерина Кулик
Евгений и Катя Березницкие
Светлана Макеенко
Наталья Листопад
Франсуа Тибо и Алексей Нилов
Франсуа Тибо
Алина Косичкина
Стефан Вайттинадан и Франсуа Тибо
Алексей Тарасов
Евгений и Катя Березницкие
Наталья Листопад
Алина Косичкина
Алексей Тарасов
logo

Смак Франції: гастрономічна вечеря L'Atelier Du Goût Grey Goose