До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому піти на весілля подруги

Минулого року в зв'язку з пандемією багато весіль було скасовано, проте в 2021-му церемонії знову повертаються, і вже в подвійному обсязі. Головне, що слід вирішити дівчатам, запрошеним на весілля — що надягти на урочистий захід. Після тривалого перебування вдома це завдання може здатися куди складнішим, аніж є насправді. Якщо ви щосили намагаєтеся вибрати відповідне вбрання на весілля подруги, то наш гід літніми образами на весілля, напевно, допоможе вам. Ми зібрали святкові образи, які підійдуть для кожного формату весільної вечірки — від заходу в місті до камерної церемонії в саду або на березі океану.

Кейт Міддлтон на весіллі Піппи Міддлтон, 2017
Весілля за містом

Улітку багато пар проводять весільні церемонії на свіжому повітрі. Проте ви повинні пам'ятати про мінливі погодні умови і підбирати образ, в якому будете комфортно почуватися як у спеку, так і в разі дощу або сильного вітру. Для весілля за містом ідеальним рішенням стане квітковий образ. Зверніть увагу на жіночні плавні лінії подолу і ніжні флористичні орнаменти. Доповнити сукню можна елегантними мюлями, плетеною сумкою і перловими прикрасами.

Реклама

<b>свадьба за городом</b>

Дрес-код black tie

Весільні церемонії, де на запрошеннях прописаний дрес-код black tie, зобов'язують вас мати вигляд урочистіший, ніж зазвичай. Що це означає? Це саме той випадок, коли ви можете собі дозволити надягти свою найкрасивішу вечірню сукню, що прикриває кісточки. Шари невагомого тюлю, шовкові сукні до підлоги, блискучі тканини і мереживо з зубчастим краєм — те, що пасуватиме для такого формату урочистості. Проте, уникайте білого і чорного кольорів, якщо тільки це не є побажанням нареченого і нареченої. Більше образів для натхнення ви можете знайти серед зірок на червоних доріжках.

<b>свадьба black tie</b>

Весілля на пляжі

Весілля на морському березі — завжди особлива подія, яка передбачає менш формальний дрес-код. Ви можете, не замислюючись, купувати розслаблені сукні з бавовни, легке вбрання з шифону, невимушені лляні костюми, образи в стилі бохо і сукні, виконані в техніці кроше. Не забудьте подумати про зручне взуття. Це можуть бути сандалі в грецькому стилі або босоніжки з тонкими ремінцями.

<b>свадьба пляж</b>

Церемонія в РАГСі

Головне тут не переборщити з урочистістю образу. Ви маєте розуміти, що якщо пара обрала камерну церемонію в РАГСі, а потім, можливо, запросить гостей на вечерю у вузькому колі, то цей формат не припускав занадто довгих і святкових суконь. Вибирайте щось елегантне, стримане і комфортне. До прикладу, сукню з пишним рукавом до коліна, невимушене вбрання з плісировкою в довжині міді, сукню-жакет або брючний костюм в пастельній кольоровій гамі.

<b>свадьба загс</b>

Коктейльна вечірка

Якщо весілля, на яке ви запрошені, передбачає формат коктейльної вечірки, то варто обрати мінісукню. Сміливо надягайте гламурну сукню на тонких бретельках, зухвале міні в яскравих кольорах або металізований образ зі складками. Додайте туфлі-слінгбеки або лаконічні босоніжки, ошатні сережки і клатч — ви готові до коктейльної вечірки.

Шарлотта Казірагі в сукні Yves Saint Laurent

<b>мини свадьба</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.