До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Практичний підхід: весільні штани й топи зі шлейфами

Для того, щоб відчути себе нареченою, не обов’язково купувати весільну сукню. Тепер бренди пропонують всілякі альтернативи класичним вінчальним образам, серед яких на особливу ​​увагу заслуговують поєднання білосніжних штанів і топів зі шлейфами. Тож цього літа пропонуємо відмовитися від весільних суконь на користь практичних ансамблів весільного вбрання, кожен елемент якого після врочистої церемонії можна носити окремо.

свадебный образ 2020Oscar de la Renta

Якщо раніше всі дівчата вибирали тільки весільні сукні для особливого дня, то тепер все частіше можна побачити практичні поєднання. Це засвідчують і образи знаменитостей, які відмовилися від весільних суконь. Наприклад, Амаль Клуні для офіційної церемонії вибрала білий брючний ансамбль Stella Mccartney, Софі Тернер одягла шовковий комплект Bevza, а Соланж Ноулз пішла до вінця в молочному комбінезоні з кейпом Stephane Rolland. Цього ж сезону весна-літо 2020 заданий вектор на нову весільну моду набирає обертів. Так, Oscar de la Renta як вінчальне вбрання запропонували вузькі білі штани й топ з величезним бантом, що імітує шлейф, а Carolina Herrera прикрасили блузу з мереживними рукавами довгим ажурним шлейфом.

Реклама
свадебный образ 2020Carolina Herrera
свадебный образ 2020Cushnie

Весільні класичні штани й всілякі топи зі шлейфами мають не менш цікавий і святковий вигляд. Так, Cushnie продемонстрували елегантний білий топ-бюстьє із шовковим шлейфом і штани кльош, Viktor & Rolf декорували весільну блузу атласним шлейфом, а Danielle Frankel показали топ з найніжнішої сітки з довгим хвостом.

свадебный образ 2020Viktor & Rolf
свадебный образ 2020Danielle Frankel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.