До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Елегантні весільні брючні костюми сезону осінь-зима 2022/2023

За останні кілька сезонів весільні брючні костюми впевнено закріпилися в колекціях брендів, гідно конкуруючи з вінчальними сукнями. Цієї осені дизайнери пропонують нареченим вибирати практичні й універсальні білі брючні сети, які можна вдягнути й після весілля. Ви легко можете скомбінувати білий жакет з джинсами в повсякденному житті, а білі штани — із сорочками чи романтичними блузами. Vogue.ua зазирнув у колекції осінь-зима 2022/2023 та зібрав найбажаніші брючні костюми, в яких вам неодмінно захочеться сказати заповітне "Так"!

Kaviar Gauche

Літній весільний сезон майже позаду й багато наречених готуються до осіннього свята. З огляду на нестабільну погоду міжсезоння білі брючні костюми будуть набагато практичнішими, ніж вінчальні сукні, тому це ще одна їхня перевага. Придивіться до елегантних костюмів Kaviar Gauche, в яких навіть найзатятіші шанувальниці суконь почуватимуться особливо цього щасливого дня. У колекції марки представлений білий строгий костюм з розкльошеними штанами від колін, брючний сет із жакетом з пишними рукавами або класична двійка зі структурованої тканини. Тим часом Galvan показали костюм розслабленого крою, Ines di Santo — жіночний ансамбль з драпуванням, а український бренд Total White — шовковий костюм у відтінку айворі.

Реклама
Rivini
Lela Rose
Galvan

У нових колекціях бренди показали не тільки класичні двійки, що складаються зі штанів й жакета, а й комплекти з укороченими топами. Так, Rivini зробили ставку на функціональний і гарний сет: сексуальний бралет і білі штани марка поєднала з пишною накидкою до підлоги, яка має не менш ефектний вигляд, ніж довга фата. Lela Rose представили костюм з білим топом, прикрашений великим бантом — одним з головних трендів сезону, а Vilktor & Rolf доповнили вузькі штани білосніжним корсетом, який вам стане в пригоді ще не раз після весілля.

Ines di Santo
Vilktor & Rolf
Kaviar Gauche
Total White
Sleeper

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.