До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі подробиці весільного образу Керолайн Вріланд

Пандемія не привід забути про весілля. Замість пишних урочистостей можна обмежитися скромною церемонією й дотримати всіх запобіжних заходів під час Covid-19. Саме так і зробила співачка, актриса й модель Керолайн Вріланд — онука легендарної редакторки у сфері моди Діани Вріланд. 7 грудня в пентхаусі готелю Ludlow Hotel у Нижньому Іст-Сайді Мангеттена Керолайн Вріланд вийшла заміж за свого коханого Ніколаса Ріко, співзасновника Mural Festival і LNDMRK Agenc, з яким зустрічалася трохи менш як рік. Пара організувала скромну церемонію на 10 гостей і невелику святкову вечерю. Попри стриманий формат урочистості, вінчальні сукні Керолайн Вріланд, яких було дві, вийшли по-справжньому розкішними. Vogue.ua зібрав усі подробиці весільного образу нареченої.

Весілля Керолайн Вріланд і Ніколаса Ріко

Минулого літа Керолайн пощастило познайомитися з дизайнером Джамбаттістою Валлі. "У нас виникла безпосередня близькість — те, чого я зазвичай не знаходжу, — розповідає наречена. — Коли я розповіла йому про наші потаємні плани, він погодився розробити для мене сукню й зазначив, що, хоч ми й не давні знайомі, але відразу відчули душевну близькість". Першою й головною весільною сукнею Вріланд стало пишне асиметричне вбрання з молочного атласу з довгим шлейфом. Сукню з об’ємними плечима було прикрашено численними каскадами романтичних шлярок, відкритою спиною і V-подібним декольте. Образ завершили блискучі босоніжки й перлові сережки Imalinz.

Реклама
Весілля Керолайн Вріланд і Ніколаса Ріко
Керолайн Вріланд у весільній сукні Giambattista Valli
Керолайн Вріланд у весільній сукні Giambattista Valli

Серед прикрас Messika пара вибрала собі обручки, а ось каблучка для заручин була від ювелірного бренду Azlee — дизайнерка марки Бейлі Цварт, з якою Керолайн ходила до середньої школи, допомогла Ніколасу створити каблучку, про яку мріяла наречена. Тим часом наречений був одягнений у чорний брючний костюм Kooples і туфлі Santoni.

Весілля Керолайн Вріланд і Ніколаса Ріко
Весілля Керолайн Вріланд і Ніколаса Ріко
Весілля Керолайн Вріланд і Ніколаса Ріко

Після проведення церемонії одруження, новоспечена пара разом з гостями вирушила до ресторану Alice, розміщеного у Вест-Вілліджі. "Звісно, ми все ще дотримували обмежувальних протиепідемічних заходів, тому нас було всього 10 осіб, і ми мали вирушити додому о 22:00, але це все одно було абсолютно чарівним", — каже Керолайн. Другою весільною сукнею нареченої став білосніжний образ силуету "русалка" від модного бренду Alessandra Rich.

Весілля Керолайн Вріланд і Ніколаса Ріко

"Оскільки перша сукня була занадто великою, я не могла дозволити собі вийти з готелю в ній і не хотіла жертвувати такою перлиною, — каже Керолайн. — Тож я вдягла вінчальну сукню дизайнерки Алессандри Річ, у якій хотіла танцювати та їсти пасту". Ніколас також змінив убрання й одягнув сорочку, яку носив його покійний дідусь. Більше фото з весілля Керолайн Вріланд і Ніколаса Ріко дивіться в нашій галереї.

<b>Кэролайн Вриланд и Николас Рико</b>

Фото: Emmanuelle Pickett (vogue.com)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.