До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Силуетні весільні сукні знаменитостей

Кожна наречена хоче, щоб на весіллі усе було ідеальним від вінчального образу до флористики. Підбір весільної сукні найважливіше завдання, на це доведеться витратити від півроку до двох місяців. Серед найпопулярніших образів наречених пишні сукні принцес, силуетні "рибки" і функціональні трансформери. Наразі йтиметься про силуетні весільні сукні, які дедалі частіше вибирають знаменитості для своїх церемоній одруження.

Джастін і Хейлі Бібери

Силуетні весільні сукні особливо ефектні на струнких наречених з тонкою талією і широкими стегнами. Вони можуть бути як з довгим рукавом, так і з відкритою лінією плечей або сміливим вирізом на спині. Хейлі Бібер обрала головним весільним вбранням романтичну мереживну сукню з довгим ажурним шлейфом, розроблену для неї дизайнером Вірджілом Абло. Кім Кардашьян довірила свій весільний образ Ріккардо Тиші, а Єва Лонгорія замовила мінімалістичну білу сукню у Вікторії Бекхем. Vogue.ua зібрав найкрасивіші силуетні весільні сукні знаменитостей.

Реклама

<b>силуэтные свадебные платья знаменитостей</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.