До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принцеса Йорданії Раія бінт аль-Хусейн вийшла заміж

Після тривалого локдауну королівські весілля знову повертаються. Дочка покійного короля Йорданії і його дружини королеви Нур, Раія бинт аль-Хусейн, на початку листопада 2019 року оголосила про заручини з британським журналістом Недом Донованом, і тільки тепер пара зіграла весілля. Заради кохання обранцеві принцеси довелося зректися своєї віри й прийняти іслам, а також змінити ім’я на Фаріс.

Весілля йорданської принцеси Раії бинт аль-Хусейн і британського журналіста Фаріса Неда Донована

Для весільних урочистостей принцеса Раія вибрала елегантну сукню закритого крою у відтінку айворі, розшиту бісером і квітчастою вишивкою. Голову нареченої прикрасила довга мінімалістична вуаль. Спершу закохані планували влаштувати церемонію у квітні в Йорданії, але через пандемію довелося перенести весілля на літо. Скромне свято, на якому були присутні лише найближчі, відбулося 7 липня в Англії. Пара планує провести ще одне весілля в Йорданії, коли ситуація у світі остаточно стабілізується.

Весілля йорданської принцеси Раії бинт аль-Хусейн і британського журналіста Фаріса Неда Донована

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.