До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Періс Гілтон проводить медовий місяць

Після гучного весілля, яке тривало три дні, Періс Гілтон вирушила разом зі своїм чоловіком Картером Реумом у медовий місяць. Свій відпочинок молодята почали з острова Бора-Бора у Французькій Полінезії в Тихому океані, зупинившись у готелі Conrad Bora Bora Nui, який є частиною мережі готелів Hilton, яку заснував дід Періс — Конрад Гілтон. Світська левиця й бізнесвумен визнає, що це одне з найулюбленіших її місць на планеті.

Нині Періс і Картер насолоджуються своїм медовим місяцем, плаваючи з величезними скатами в блакитній воді, захоплюються дайвінгом і діляться спільними кадрами на водній віллі й на березі океану. Для подорожі Періс підібрала кілька образів: білосніжну туніку, що відсилає до образу нареченої; рожеве вбрання, яке складається з парео й квітчастого боді; леопардовий купальник у парі зі спідницею в тропічний принт та чорний костюм для дайвінгу. Після відпочинку на Бора-Бора пара планує вирушити на Таїті та інші острови в Тихому океані. "Я жила цікавим життям, але побачити світ з тобою у ролі твоєї дружини — це моя найулюбленіша пригода. Вдячна, що привіз мене в рай!" — розповідає Періс.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.