До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові фото з весілля принцеси Євгенії та Джека Бруксбенка

12 жовтня принцеса Євгенія та її чоловік Джек Бруксбенк відзначали свою другу річницю весілля. На честь цієї події внучка королеви Єлизавети II поділилася серією неопублікованих знімків, змонтованих в одне зворушливе відео. Серед щасливих кадрів з’явилися свіжі весільні світлини, милі селфі й знімки, що показують їхнє спільне дозвілля за роки стосунків і сімейного життя. "Це найкращі два роки мого заміжжя з тобою і 10 років разом з тобою загалом. Завжди щасливі спогади, мій дорогий Джеку", — написала принцеса Євгенія.

Нагадаємо, що принцеса Євгенія та Джек Бруксбенк познайомилися на гірськолижному курорті у Швейцарії у 2010 році. Пара зустрічалася впродовж 8 років, перш ніж узяти шлюб. Церемонія одруження відбулася 12 жовтня 2018 року в каплиці Святого Георгія, де раніше одружилися принц Гаррі з Меган Маркл. На весілля Євгенія вбралася в атласну сукню з пишною спідницею й відкритою лінією плечей британського бренду Peter Pilotto. Мінімалістичний образ доповнила старовинною тіарою, яка належала її прабабусі Єлизаветі Бовз-Лайон. Нещодавно стало відомо, що подружжя чекає на народження первістка на початку 2021 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.