До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Правозахисниця Малала Юсуфзай вийшла заміж

Пакистанська правозахисниця і наймолодша лауреатка Нобелівської премії миру в історії, яка раніше прикрасила обкладинку британського Vogue, Малала Юсуфзай поділилася радісною подією. 9 листопада вона вийшла заміж за свого коханого Ассера Маліка. Повідомити про весілля Малала вирішила в Instagram, опублікувавши романтичний знімок. "Сьогодні знаменний день у моєму житті. Ми з Ассером одружилися, щоб стати партнерами на все життя. Разом з родинами ми відсвяткували цю подію за мусульманськими звичаями в домі в Бірмінгемі. Будь ласка, надішліть нам свої молитви. Ми дуже раді продовжити наш життєвий шлях разом", — написала наречена.

Весілля Малали Юсуфзай

Цікаво, що раніше активістка й випускниця Оксфордського університету не збиралася виходити заміж. Малала розповіла про свої побоювання з приводу шлюбу в липневому номері британського Vogue за 2021 рік. "Я досі не розумію, чому люди мають одружуватися", — сказала вона Сірін Кале. "Якщо ви хочете, щоб у вашому житті була людина, навіщо вам підписувати документи про шлюб, чому це не може бути просто партнерством? Але моя мама вважає інакше... „Не смій казати нічого подібного! Ви повинні одружитися, шлюб прекрасний"".

Реклама

Згодом Малала поміняла свою думку. Спостерігаючи за щасливим шлюбом своїх батьків, який вона описувала як "шлюб з кохання", і усвідомлюючи, що її однокурсники влаштовують особисте життя, Малала поступово дійшла думки, що настав час і їй дещо змінити. "Навіть до другого курсу університету, — сказала вона, — я просто думала: „Я ніколи не вийду заміж, ніколи не матиму дітей — просто робитиму свою роботу. Я буду щаслива й вічно житиму зі своєю родиною". Я не розуміла, що ти весь час не одна й та сама людина, — продовжила вона. — Усі змінюються і всі виростають".

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.