До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ліндсі Логан виходить заміж

2021 рік став трансформаційним для зірок нульових. Так Брітні Спірс позбулася опіки, Періс Гілтон вийшла заміж, а Маколей Калкін став батьком. Услід за ними щасливою подією в особистому житті поділилася Ліндсі Логан. У своєму Instagram-акаунті вона оголосила про заручини, розмістивши серію знімків зі своїм коханим, арабським фінансистом Бадером Шаммасом. "Моє кохання, моє життя, моя сім’я, моє майбутнє", — написала Логан. На фото чітко видно каблучку для заручин з великим діамантом на лівій руці Ліндсі.

Ліндсі Логан і її коханий Бадер Шаммас

Відомо, що Бадер Шаммас має ліванське походження і є помічником віцепрезидента Credit Suisse, міжнародної компанії з керування активами, що розміщується в Об’єднаних Арабських Еміратах. Кажуть, що Шаммас і Логан познайомилися в Дубаї на початку 2020 року, де вони нині й живуть. У минулому Ліндсі Лохан офіційно описувала, за якого чоловіка вона хотіла б вийти заміж одного прекрасного дня, і можна впевнено сказати, що Шаммас підходить під цей опис. За словами Лохан, її ідеальний чоловік — той, хто "ненавидить загальної уваги", "не має Instagram" і є "розумним бізнесменом".

Ліндсі Логан і її коханий Бадер Шаммас
Ліндсі Логан і її коханий Бадер Шаммас
Ліндсі Логан і її коханий Бадер Шаммас

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.