До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

К’яра Ферраньї стала мамою вдруге

Бебі-бум серед знаменитостей триває. Слідом за супермоделлю Емілі Ратаковскі, яка стала мамою цього місяця, про щасливу подію повідомила fashion-блогерка К’яра Ферраньї. Білява італійка, за якою стежить майже 23 мільйони підписників в Instagram, сьогодні розмістила щасливе фото з новонародженим малям. У К’яри та її чоловіка Федеріко Лючія, відомого репера Fedez, народилася донька, яку вони назвали Вітторією. Це друга дитина для молодої пари, яка вже виховує сина Лео.

К’яра Феранньї й Федеріко Лючія почали зустрічатися 2016 року. У березні 2018 року в них народився син, а за сім місяців пара зіграла пишне весілля в Італії. Як і годиться, відома модниця К’яра не обійшлася однією весільною сукнею — дівчина змінила три образи. На шлюбну церемонію К’яра вбралася в пишну сукню з мереживним верхом Christian Dior. Другим весільним убранням нареченої стала ніжно-рожева сукня на тонких бретельках з делікатної сітки, розшита рядками з пісень її чоловіка та ілюстраціями, присвяченими їхньому синові Лео. Ближче до ночі К’яра перевдяглася в мінісукню, подібну до балетної пачки. Докладніше про весільний образ К’яри ми розповідали тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.