До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яку каблучку Бруклін Бекхем подарував Ніколі Пельтц на заручини

На вихідних Бруклін Бекхем і його подруга Нікола Пельтц оголосили про заручини, опублікувавши спільну світлину в Instagram. "Два тижні тому я попросив свою кохану вийти за мене заміж, і вона сказала „так", — підписав фото 21-річний Бекхем. — Я найщасливіша людина у світі. Я обіцяю бути найкращим чоловіком і одного разу найкращим татом".

Бруклин Бекхэм и Никола ПельтцБруклін Бекхем і Нікола Пельтц

Який же вигляд має каблучка Ніколи? Пара вибрала діамантовий пасьянс із центральним каменем смарагдового обгранкування. За наявними даними, Бруклін особисто розробляв дизайн прикраси.

Реклама
Обручальное кольцо Бруклина Бэкхема и Никелы ПельтцКаблучка Ніколи Пельтц

"Каблучка Ніколи — це класичний пасьянс, у центрі якого розміщується великий алмаз смарагдового обгранкування на вузькому діамантовому паве, — коментує ювелірна редакторка британського Vogue Рейчел Гаррахан. — Камінь зі смарагдовим обгранкуванням — це елегантний і позачасовий вибір. Різновид цього обгранкування має давню історію, але став набагато популярнішим в епоху артдеко, коли віддавали перевагу чистим архітектурним лініям. Відтоді такі камені носили всі, від Грейс Келлі й Елізабет Тейлор до Дженніфер Лопес і Бейонсе. Смарагдове обгранкування має менше граней, ніж діамантове, тому його найкраще застосовувати щодо каменів виняткової чистоти, оскільки будь-які вади в камені стануть помітнішими. Я не сумніваюся, що, створюючи дизайн, Бруклін надихався, принаймні частково, каблучкою матері. У Вікторії велика колекція каблучок, зокрема й кілька з діамантами смарагдового обгранкування".

Виктория Бекхэм на премьере фильма Вікторія Бекхем на прем’єрі фільму "Світське життя" під час 69-го щорічного Каннського кінофестивалю, 2016

Лаура Ламберт з ювелірної компанії Fenton & Co. погоджується, що ця каблучка — елегантний вибір: "Смарагдове обгранкування — східчасте, спершу розроблене, як випливає з назви, спеціально для смарагдів, щоб захистити їхні тонкі кути від пошкоджень. Це вишуканий дизайн з разючим центральним каменем — наречена, мабуть, у захваті від такого вибору!"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.