До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Гайді Клум і Том Каулітц відзначили свою першу річницю

3 серпня німецька супермодель Гайді Клум і музикант Том Каулітц відзначили першу річницю весілля. З нагоди радісної події Гайді опублікувала на своїй сторінці в Instagram їхній спільний весільний знімок і написала зворушливе привітання для чоловіка. "Томе, я закохуюся в тебе щодня. Сьогодні ми святкуємо день нашої любові. День весілля, безсумнівно, один з найпрекрасніших днів. У любові тонуть і розчиняються всі розбіжності", — підписала романтичний кадр супермодель.

Гайді Клум і Том Каулітц, 2019

На весільному знімку щасливі молодята зображені на розкішній яхті Christina O серед численних квіткових декорацій. Клум вдягнена в білу пишну сукню з об’ємними рукавами й відкритими плечима, а Том — у молочний брючний костюм. День своєї річниці пара вирішила відзначити вдома. Закохані поділилися кадрами, на яких вони засмагають на зеленій галявині, грають разом з дітьми й сидять вночі біля багаття з маршмелоу. Частувалася пара тортом у формі тієї самої знаменитої яхти, де й відбулося їхнє весілля.

Реклама

<b>хейди и том годовщина</b>

Нагадаємо, що Гайді Клум і Том Каулітц оголосили про свої заручини в грудні 2018 року, а офіційно стали чоловіком і дружиною через два місяці на таємній церемонії. Урочисту подію пара вирішила відкласти до серпня. Гайді й Том святкували весілля три дні поблизу острова Капрі на яхті Christina O, яка раніше належала Жаклін Кеннеді та її чоловікові Арістотелю Онассісу. Наречена підготувала три весільні образи — класичну пишну весільну сукню з важкої парчі, богемну сукню Alessandra Rich для пляжної вечірки й поєднання суцільного білосніжного купальника з романтичною вільною накидкою для afterparty. Докладніше про весільні образи Гайді Клум ми розповідали тут.

<b>Хайди клум платья</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.