До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2021: знаменитості, які стали батьками

Крім численних весіль у 2021 році, багато знаменитостей також стали батьками. Деякі зірки, серед яких Наомі Кемпбелл, Емілі Ратаковскі, Грейс Елізабет і принцеса Беатріс, відчули радість материнства вперше, а ось Скарлетт Йогансон, Меган Маркл, К’яра Ферраньї і Галь Гадот стали мамами вдруге й навіть утретє. Підбиваючи підсумки 2021 року, Vogue.ua зібрав усі зіркові пари, у яких народилися діти.

Принц Гаррі та Меган Маркл

Відкрити бебі-бум 2021 року вдалося принцесі Євгенії та її чоловікові Джеку Бруксбенку. 10 лютого в королівській сім’ї народився первісток, а в Єлизавети II з’явився ще один правнук. Услід за парою батьками хлопчика стали Кіт Гаррінґтон і Роуз Леслі, які виконали головні ролі в популярному серіалі "Гра престолів". Довгоочікувана подія принесла радість у дім топмоделі Ембер Герд, яка давно мріяла про дитину — 8 квітня 2021 року в неї народилася дочка Уна Пейдж завдяки допомозі сурогатної матері. Також уперше стала мамою 51-річна супермодель Наомі Кемпбелл, яка в травні опублікувала знімок новонародженого малюка на своїй сторінці в Instagram. Більше знімків новоспечених батьків дивіться в нашій галереї.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.