До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гвен Стефані виходить заміж

Невдовзі відбудеться ще одне зіркове весілля. 27 жовтня американська співачка Гвен Стефані і її коханий Блейк Шелтон оголосили про заручини. Радісну звістку пара повідомила на своїх сторінках в Instagram, опублікувавши зворушливе фото з каблучкою для заручин. Гвен підписала романтичний знімок: "Так, будь ласка!", а Блейк подякував новоспеченій нареченій за те, що вона врятувала його 2020 рік і все життя. "Я люблю тебе. Я почув „Так!"" — написав музикант. Освідчення відбулося минулими вихідними в Оклахомі на ранчо співака.

Відомо, що пара зустрічалася впродовж п’яти років після знайомства на зніманні шоу The Voice у 2015 році. Причиною зближення Гвен і Блейка стали їхні розлучення з попередніми подружжями. Нині у співачки від першого шлюбу з музикантом Гевіном Россдейлом підростає троє синів: Кінгстон, Зума й Аполло. Шелтон не має дітей, хоча був одружений уже двічі.

Гвен Стефані та Блейк Шелтон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.