До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Борис і Керрі Джонсони відсвяткували пишне весілля

Торік, 29 травня, прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон таємно одружився зі своєю коханою Керрі Саймондс. Пара влаштувала камерну церемонію одруження у Вестмінстерському соборі, а пишне весілля вирішили перенести на 2022 рік. Тепер стало відомо, що цей день настав. 30 липня пара організувала вечірку на території маєтку XVIII століття Дейлсфорд-гаус у графстві Глостершир.

Керрі й Борис Джонсони

Спершу містер і місис Джонсони планували влаштувати весілля в Чекерс-гаузі, резиденції прем’єр-міністра, але плани зірвалися через недавню відставку Бориса Джонсона. Було вирішено перенести захід до будинку лорда та леді Бемфордів. На території маєтку площею 1500 акрів із заміським будинком, занесеним до списку пам’яток архітектури І ступеня, оранжереєю, фруктовим садом у формі серця та басейном, було встановлено величезний білий намет, викладено пакунки сіна, щоб гості могли насолодитися святом. Список гостей, як вважають, налічував від 150 до 200 осіб, серед яких був батько прем’єр-міністра Стенлі Джонсон і колишня зірка серіалу "Сусіди" Голлі Веленс зі своїм чоловіком, забудовником Ніком Кенді.

Реклама
Керрі й Борис Джонсони

Як відомо, Керрі — шанувальниця стійкої моди, що не могло не позначитися на її весільному образі. Вона відмовилася від купівлі дорогого вбрання й орендувала всього лише за 25 фунтів стерлінгів шовкову сукню Savannah Miller вартістю 3500 фунтів стерлінгів. Як повідомляє джерело The Sun: "Кері мала сенсаційний вигляд. Борис не міг відірвати від неї очей, як і багато людей там". Керрі також виступила на заході й виголосила зворушливу промову, що була одою повної прихильності чоловікові.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.