До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 модних образів Наомі Кемпбелл на весіллях

Наомі Кемпбелл приїхала на весілля принцеси Євгенії у 2018 році в обтислій сукні Ralph & Russo та капелюсі Philip Treacy, і це був ідеальний образ на урочистостях. Однак супермодель не завжди вибирала строге вбрання на весілля своїх друзів. Здебільшого Наомі не дотримувала усталених весільних традицій і віддавала перевагу сміливим образам — від чорної оксамитової сукні на святі Барбари Бекер і Арне Куінце у 2009 році до білої мінісукні на весіллі своєї близької подруги Кейт Мосс у 2011 році.

Наомі Кемпбелл на весіллі принцеси Євгенії, 2018

На весілля Марка Джейкобса у 2019 році Наомі вдягла чорний ансамбль з кристалами Balmain, як подружка нареченої на святі Крістен Макменамі з’явилася в темно-синій шовковій сукні й золотому головному уборі, а на королівську шлюбну церемонію принца Монако Альберта й Шарлін Віттсток вибрала квітчасту сукню на одне плече Alexander McQueen. Навмисне чи ні, та ввечері вона перетворила червону килимову доріжку до церкви на подіум, з’явившись там у білосніжній вечірній сукні Givenchy зі звабливим викотом. Весільний гостьовий гардероб супермоделі — приклад того, як зі смаком спростувати усталені кліше. Vogue.ua зібрав найстильніші образи Наомі Кемпбелл на весіллях.

Реклама

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.