До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які українські весільні бренди любить увесь світ

2020 рік став для багатьох роком справжніх відкриттів — хтось пізнавав себе, хтось вивчав щось нове, а ми дедалі активніше знайомилися з українськими брендами, які не тільки активно розвиваються тут, а й представляють країну на міжнародному рівні. Однією з наших головних знахідок стала компанія Pollardi Fashion Group, яка засвідчує, що українська весільна мода має величезний потенціал і ми вже гідно конкуруємо з найвідомішими іменами.

Pollardi

Всі виробничі потужності компанії розміщені в Україні, а серед її замовників — бренди з Іспанії, Ізраїлю та США. Співпраця з ними дає змогу не тільки прекрасно орієнтуватися в глобальних трендах весільної моди й мати доступ до найкращих матеріалів, а й створювати для українок продукт міжнародної якості. На сьогодні в портфелі Pollardi Fashion Group представлені відразу чотири весільні бренди, кожен з яких має свою унікальну стилістику й представляє образи, які сподобаються найрізноманітнішим нареченим.

Реклама
Pollardi

За романтичними й ніжними вбраннями варто вирушати до Daria Karlozi, провокаційні сукні є в Ida Torez, образи в найкращих королівських традиціях створюють дизайнери Pollardi, а прихильницям позачасових і мінімалістичних образів пропонуємо звернути увагу на бренд Liretta. Розповідаємо докладніше про кожну з марок.

Daria Karlozi

Романтичні, майже казкові весільні сукні, у яких гармонійно поєднується ніжність, шарм і елегантність, підкреслюючи юну красу наречених — це Daria Karlozi. В арсеналі бренду є весільні сукні А-силуету на тонких бретельках, елегантні міні, боді з романтичними рукавами для фотосесії біля океану, і вбрання, що відкривають чуттєву лінію ключиць. Кожна з весільних суконь бренду Daria Karlozi буде ідеальним завершенням класичного образу нареченої.

<b>daria karlozi</b>

Ida Torez

Завдяки бренду Ida Torez пошук весільної сукні стає набагато простішим, адже в новій колекції марки можна побачити образи, які закохують у себе з перших секунд. Дизайнери бренду впевнені, що кожна дівчина в день свого весілля має повне право бути не тільки милою й жіночною, а й сексуальною. Саме тому в основу колекції лягли чуттєві й сміливі образи — від напівпрозорого вбрання з відкритою спиною до силуетної сукні-бюстьє, розшитої сотнями дрібних перлин.

<b>Ida Torez</b>

Pollardi
Весільні сукні Pollardi — ода любові королівському шику. Тут можна знайти пишні образи з кількома шарами сітки, тафти й фатину, вбрання з романтичними шлярками й рюшами, сукні з ліфами, інкрустованими кристалами, розкішною вишивкою й елегантними перлинами. У колекції бренду також представлені весільні образи зі шляхетного атласу з об’ємними спідницями й відкритими плечима, сукні-бюстьє з мерехтливою ​​люрексовою ниткою, що відсилають до образів принцес, а також силуетні вбрання з квітчастими аплікаціями.

<b>Pollardi</b>

Liretta

Для наречених, які віддають перевагу лаконічним та елегантним образам, які не втратять своєї актуальності ще багато років, пропонуємо звернути увагу на бренд Liretta. В основі концепції марки лежать мінімалістичні образи, чисті лінії, виграшні силуети й увага до деталей. Тут є не тільки актуальні вінчальні сукні, а й сучасні брючні ансамблі, практичні поєднання білосніжних штанів-палацо і спідниць довжини максі з невагомими топами. Liretta — весільні образи, у яких можна танцювати до виснаги, кружляти на руках у коханого, потопати в обіймах подруг і близьких, а після — сісти в авто й помчати в подорож.

<b>Liretta</b>

Ознайомитися ближче з усіма брендами компанії можна на сайті pollardi.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.