До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стильова наука від Таба Хантера

Вчимося носити класичні поло й спортивні куртки як голлівудські зірки

Американський актор Таб Хантер — зірка золотого стандарту Голлівуду. Починаючи з 50-х він знімався в мелодрамах і вестернах виробництва студії Warner Brothers. Улюблений американцями образ хлопця по сусідству приніс Хантеру загальнонаціональну любов і визнання, а сьогодні надихає на стилістичні подвиги навіть тих, хто не дивився жодного фільму з участю актора.

Актер Таб Хантер
Актор Таб Хантер

Як і багато штатних спокусників і серцеїдів з великого екрана, блакитноокий красень Таб Хантер жив заплутаним особистим життям — про таке в Америці, а вже в Голлівуді й поготів у ті роки говорити було зовсім не заведено. Про нього ходили чутки, але офіційно актор був зразковим ловеласом. Хантер мав гучні романи — з актрисами Деббі Рейнольдс і Наталі Вуд.

Реклама

<b>MAN Tab Hunter</b>

Паралельно з роботою в кіно Таб Хантер навчався музики — у 1957 році його хіт Young Love очолював чарт Billboard 100 впродовж шести тижнів. Закінчивши кар’єру, у 2005 році він опублікував книгу спогадів, у якій уперше без вагань розповів про тривалі стосунки з іншою зіркою Голлівуду тих років, актором Ентоні Перкінсом. Роман з героєм хічкоківського "Психопата" і "Вбивства в "Східному експресі" тривав понад 10 років. Але ми любимо Хантера не за це. Його головний актив — розкішна маскулінність і пустощі студента Ліги Плюща. Зі старих чорно-білих знімків Таб Хантер навчає, як озброївшись осяйною голлівудською усмішкою, носити вкорочені спортивні куртки й класичні поло під широкі штани й лофери на босу ногу. Перед початком пляжного і яхтового сезону цьому мистецтву в актора варто повчитися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.