До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Грай як Бекхем: найкращі стрижки іменинника

Сьогодні британський футболіст Девід Бекхем святкує своє 45-річчя. Він — один з небагатьох суперзірок-чоловіків, чий вихід на галявину власного будинку або променад залами аеропорту може змусити прихильників вирушити в крамниці за новою шкіряною курткою або багажною сумкою в монограму (про еволюцію стилю Бекхема можна почитати тут). Такий же непохитний авторитет Бекхем має в питаннях грумінгу. Крім широких джинсів, майок-алкоголічок і кепок Шерлока Холмса, експерименти футбольної зірки впродовж останніх двадцяти років формують світову моду на чоловічі стрижки.

На початку нульових з екранів телевізорів і шпальт таблоїдів Бекхем привчив чоловіків до агресивних ірокезів, підштовхнув заплітати тугі кіски й носити сережки-цвяхи з діамантами (обов’язково в обох вухах). Одним з перших Бекхем почав надягати металеві обідки-пружини, щоб приборкати вигорілі на сонці довгі пасма, а пізніше — збирати їх в маленькі хвости. Перейшовши в статус ікони стилю, змінив метросексуальні вбрання на класичні костюми, став піднімати гриву в зухвалий кок і відрощувати вуса як у лондонського денді. Під час карантину, як і багато хто, Бекхем зістриг шевелюру, залишивши практичний і ощадний "їжачок". Розглядаючи архівні фото зірки, ясно, що це тимчасовий захід і поява на голові Бекхема нових стрижок — лише питання часу. Нетерпляче очікуємо.

Реклама

<b>beckham hair</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.