До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Езра Міллер у мінісукні і чоботах до колін

Езра Міллер – один з найстильніших чоловіків планети, кожен вихід якого схожий на свято, що неможливо забути. Чого лише варте його тріумфальне вбрання Burberry, в якому він з'явився на Met Gala 2019, або неймовірний пуховик Moncler x Pierpaolo Piccioli довжиною до підлоги, який Езра одягнув торік на прем'єру стрічки "Фантастичні звірі: Злочини Ґріндевальда".

Езра Міллер у Coach

Цього місяця Міллер подорожує Кореєю у межах прес-туру, що представляє косметику Urban Decay, обличчям якої є актор. Зважаючи на новий образ, Езра Міллер не має наміру припиняти експерименти зі своїм стилем. Актор повторив драматичний образ з колекції Coach осінь-зима 2019/2020 – і з'явився в сукні з печворк-принтом у комбінації з відповідною сумкою і жакетом, які бренд створив у співпраці з художником Каффе Фассетт. Очевидно, що квір-підхід актора до моди не має меж (зверніть увагу на його шнуровані чоботи у стилі доміно). Вишенькою на торті став макіяж: помада глибокого винного відтінку і різнокольорові стрілки з глітеру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.