До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Джаред Лето і Алессандро Мікеле в Gucci

За час перебування Алессандро Мікеле на посаді креативного директора Gucci, Джаред Лето став одним з його улюблених ідейних натхненників. Джаред досить часто з'являється в абсолютно особливих у своєму роді речах бренду як у житті, так і на червоних килимових доріжках. Також дует проводить вільний час разом. Мікеле це показав милою фотографією, на якій ці двоє займаються літнім садівництвом. Як не дивно, чоловіки порпалися на городі не в брудних комбінезонах і робочих рукавичках, а були вбрані в Gucci з ніг до голови.

На світлині обоє тримають у руках ящики з зеленими і ліловими стеблами. Приятелі одягнені в образи, що доповнюють один одного. Так, Алессандро одягнув туніку з квітковим принтом, смугасті шорти і високі гольфи. Тим часом Лето вибрав ансамбль улюбленого рожевого кольору: шовкову сорочку з квітковим принтом і атласні спортивні штани. Також він наважився випробувати на собі один з найбільш суперечливих трендів – шльопанці зі шкарпетками. Обоє завершили свої образи солом'яними капелюхами і чорними сонцезахисними окулярами – бо безпека перш за все!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.