До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень чоловічої моди в Мілані: Prada, Marni і No. 21

У Мілані триває чоловічий Тиждень моди. Відразу після флорентійського Pitti Uomo, усі вирушили в одну з головних столиць моди, аби подивитися, що в майбутньому сезоні запропонують найцікавіші лейбли та імениті дизайнери.

Prada

"Сенс цієї колекції не в глобальній плутанині, а в складності сьогодення. Коли світ змінюється в гіршу чи кращу сторону, коли відкриті дискусії про статі, про виживання, я подумала, що єдине, що заспокоює мене і робить оптимістичною, – це цінувати роботу, речі, які мають значення в житті та роботі. І тому в новій лінії креатив змішаний з технічними особливостями, які дещо схожі на сецесіоністський період, коли ідеї, творчість і реальна робота мусили бути разом", – сказала Міучча Прада.

Реклама

Таким чином, на подіумі можна було побачити величезні костюми-трійки, портфелі, що розташувалися між рукою і стегном, куртки різних об'ємів. Далі – від умовної класики до сільського робочого в чоботях середньої довжини і вельветової oversize-куртки, а тоді – до урбаністичної комбінації, в якій змішані елементи з обох попередніх стилів з додаванням технічних штрихів. Особливо ефектний вигляд мали образи з прогумованими пальтами, що нагадують плащі-макінтоші, в поєднанні з мішкуватими штанами, заправленими в чоботи з оцинкованої битої шкіри.

Переглянути всю колекцію Prada осінь-зима 2020/2021.

Marni

Для сезону осінь-зима 2020/2021 бренд Marni представив дуже різноманітну колекцію, що поєднує розкішне пошиття з гладкими, майже невибагливими архетипними формами. Пальта розділили навпіл, куртки збільшили в розмірах, светри розібрали на частини і зібрали заново. Багато речей рясніли безліччю різних клаптиків і шматочків тканин. Одяг зробили з безлічі старих тканин, залишків з 1950-х років, квіткового оксамиту з ручним розписом, гібридів з атласу і шкіри. Все це мало чудовий вигляд у цьому потоці випадкової неймовірності. Здавалося, ніщо не мало сенсу, але все добре поєднувалося зі стильним божевіллям Marni.

Переглянути всю колекцію Marni осінь-зима 2020/2021.

No. 21

Щоб відсвяткувати 10-ту річницю No. 21, Алессандро Дель Аква переглянув свої старі установки і оновив семантику лейблу відповідно до духу часу. Визначення мужності сьогодні – це нюанс. Дизайнер зберігав свій прогресивний, але укорінений баланс з відтінками витонченості та еротики. Сьогодні кожен дизайнер чоловічого одягу думає про новий спосіб подання формального одягу; Метод Дель Акви полягав у тім, щоб надати нового вигляду класичним основним елементам гардероба через пом'якшення силуетів блейзерів, пальт і верхнього одягу та доведення їх майже до жіночних і навіть ніжних. Хорошим прикладом такого бачення стали футболки з прозорого мережива. Практичність коротких парок і бомберів була полегшена завдяки використанню тканин, незвичних для чоловічого одягу. Толстовки отримали вирізи на спині, а вирізи на футболках оголювали торс – вельми провокаційно, але Дель Аква представив колекцію зі смаком і неформальним почуттям гумору.

Переглянути всю колекцію No. 21 осінь-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.