До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші чоловічі светри сезону осінь-зима 2020/2021

Традиційно в осінньо-зимових колекціях бренди презентують своє бачення актуального в усі часи чоловічого светра у світлі нових тенденцій — в цьому сезоні на подіумах панували об'ємні плетені светри з геометричними і абстрактними принтами, розшиті каменями і майстерно декоровані, насичених глибоких кольорів і пастельних відтінків. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими чоловічими светрами осінньо-зимового сезону 2020/2021.

Принти

В особливій пошані у дизайнерів зараз принти: по-дитячому наївні і по-юнацьки романтичні, свої моделі представили Casablanca, які доповнили образ двохярусною перловою ниткою, Dior Men і Lanvin, чиї принти відсилають до європейського мистецтва минулих століть, і No.21, які зробили ставку на хиже забарвлення, що залишається в тренді ось уже кілька сезонів поспіль. Так чи інакше, в цьому сезоні светр з принтом — варіант безпрограшний і універсальний: з ним чудово римуються як шкіряні штани, так і вовняні бермуди.

Реклама

<b>мужские свитера с принтами</b>

Декор

Светри грубого плетіння з елегантним декором — справжній хіт сезону. Чи то розсипи каменів, як у колекції Loewe, чи то майстерно вишите love, як у Botter, або лаконічні відсилання до скандинавських мотивів, як на показі Etro. Такі светри не потребують багатозначних доповнень — саме вони стануть головним фокусом усього образу.

<b>мужские свитера с декором</b>

Геометрія

Чіткі пропорції та лінії захопили модні тренди сезону осінь-зима 2020/2021. Якщо в жіночих колекціях це відобразилося в тенденції на геометричні сумки, то чоловічі покази рясніли джемперами, водолазками і светрами крою oversize зі всілякими геометричними фігурами. Рівні трикутники, строгі кола і квадрати на одязі знайомі нам з 60-х років минулого століття, але і сьогодні вони не втрачають своєї актуальності.

<b>мужские свитера с геометрией</b>

Vogue.ua зібрав 10 найкращих чоловічих светрів, які можна придбати онлайн уже зараз.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.