До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Майка — простий і стильний тренд цього літа

Зазвичай майки — не найпопулярніший предмет одягу серед тих, хто не належить до спільноти професійних фітнес-моделей (хоча навіть у їхньому випадку теж є нюанси). Тому впродовж багатьох років модний світ намагався опанувати мистецтво носити майки всіма можливими способами й інтегрувати їх у повсякденний гардероб. У підсумку все обмежилося найпростішим, але від того не менш успішним рішенням.

Просту спідню білизну, що колись ховалася під шарами іншого одягу, було переосмислено з використанням матеріалів преміумкласу й привабливого крою — тепер майка стала стильним базовим топом, який має чудовий вигляд у комбінації із широкими штанами. А що стосується більш незвичних варіантів з пальмовими деревами, іншими принтами й гаслами, які колись складали половину вмісту валізи середньостатистичного курортника, то їх, на щастя, витіснили вишукані й мінімалістичні зразки.

Реклама

<b>rank_tops_men</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.