До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пурпуровий дощ: як носити найсміливіший колір сезону чоловікам

Несподіваний поворот під час останнього раунду чоловічих показів — поява на подіумах усіх відтінків фіолетового кольору. Від темних баклажанових тонів до королівського пурпурового, один з найскладніших кольорів, що рідко зустрічаються в природі, став гучною модною заявою цього літа.

Salvatore Ferragamo, Alyx, Berluti
Salvatore Ferragamo, Alyx, Berluti

Реклама

Ідеальний приклад нового тренду — монохромні костюмні двійки чорнильного відтінку в Alyx і в Кріса ван Аша в Berluti. Вони мають піжонський і зухвалий вигляд, носити їх треба так само — гордо задерши голову. А ось утилітарні бавовняні плащі-халати й сорочки, пофарбовані в блідо-фіолетовий колір, у Рафа Сімонса завдяки кольору нагадують про клубні рейвахи 80-х. Вигляд вони мають молодіжний і непретензійний.

<b>man purple runway</b>

Носити фіолетовий колір можна поєднуючи з не менш найяснішим синім (такий спосіб цього сезону рекомендує Сандер Лак, креативний директор Sies Marjan) або міксуючи з приглушеними нейтральними кольорами. У Zegna соковитий фіолетовий колір підсвічують пастельним сірим і блідо-ліловим, у Salvatore Ferragamo — за допомогою аксесуарів приглушених болотних і чорничних відтінків. У Верджіла Абло в Off-White діють радикально — соковитий фіолетовий колір підтримують червоними акцентами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.