До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі нові годинники на виставці Watches & Wonders 2021

Найбільші бренди вже представили свої розкішні годинні новинки на виставці Watches & Wonders в цьому році. Розповідаємо про найяскравіші з них.

Bulgari Octo Finissimo Perpetual Calendar

Ще один рік ще один рекордно тонкий годинник від Bulgari. У 2014 році італійський бренд представив лінійку Octo Finissimo з найтоншим у світі ручним турбійоном. Відтоді Bulgari побили ще шість рекордів. Останній — найтонший у світі вічний календар, який ви бачите. Хоча програму циферблата оновили, вона зберігає фірмову комбінацію Octo Finissimo з вбудованим браслетом і восьмистороннім корпусом. Товщина корпусу всього 5,8 мм, всередині нього знаходиться механізм з 408 частин, діаметр якого становить всього 2,75 мм. Вау!

Реклама
Cartier Cloche de Cartier

Ми зраділи, побачиваши новий Tank Musts від Cartier, але ще нас обеззброїло відродження химерної моделі Cloche. У перекладі з французької "cloche" означає "дзвін", тому Cloche від Cartier має форму дзвона. Цей годинник є переосмисленням вінтажного годинника бренду 1920-х років того ж силуету і є останнім у знову представленій колекції Cartier Privé. Що особливо цікаво в Cloche, так це те, як вони виконують різні завдання в різних контекстах. Їхня форма ідеально підходить для мініатюрних годинників, які можна поставити на тумбочку біля ліжка, адже плаский край збігається з нижньою частиною циферблата. Так само він корисний для водія завдяки незвичайному розташуванню цифр — якщо ваша рука тримає кермо згори, то орієнтація годинника буде ідеально зручною.

Hublot Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire

Одна з переваг Hublot в тому, що йому вдається поєднувати серйозну годинникову справу з веселощами це часто допомагає бренду відкривати нові горизонти. Зверніть увагу на повністю прозорий годинник Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire. Його зібрано на основі попередніх сапфірових годинників Hublot, в тому числі помаранчевих сапфірових Big Bang Tourbillon, представлених на LVMH Watch Week в цьому році. У новеньких Full Sapphire прозорий корпус, що створює враження літаючого в повітрі механізму. Але тут прозорість вийшла на новий рівень: браслет також виконано з сапфіра. Це перший у світі такий годинник, і їх всього 30 примірників.

Louis Vuitton Tambour Carpe Diem

В основі ефектних Tambour Carpe Diem від Louis Vuitton механізм жакемар, який раніше використовувався для звуку ударів дзвонів в каплицях, а згодом став декоративним елементом в наручних годинниках. Після випуску одиничних екземплярів для індивідуальних клієнтів бренд вирішив створити колекцію "для всіх", витративши два роки на розробку Tambour Carpe Diem. Натискаючи на кнопку у формі рептилії на правому боці корпусу, емальований череп і гримуча змія на циферблаті перетворюються на рухому картину просто на зап'ясті, водночас вказуючи час і представляючи класичну картину vanitas, що нагадує про швидкоплинність життя. У трійці інших особливостей, крім жакемара, ретроградна хвилина, індикатор запасу ходу і стрибуча година. Цей годинник справжній об'єкт мистецтва.

Дика природа Монголії, можливо, не очевидний об'єкт натхнення для дизайну годинника, але Montblanc завжди пишалися ототожненням з вивченням світу, будуть то гори, ліси чи пустелі. У разі з Geosphere 1858 бренд співпрацював з дослідником Рейнхольдом Месснером, першою людиною, яка здійснила одиночне сходження на Еверест, і в переліку інших досягнень якої п'ятитижневий сольний похід протяжністю 2000 км через пустелю Гобі в 2004 році. Гравірування головної визначної пам'ятки пустелі на задній кришці корпусу — червоні скелі — прекрасно поєднується з сатиново-бронзовим корпусом, коричневим керамічним безелем, бежевим лакованим циферблатом і коричневим ремінцем з телячої шкіри, які чудово підкреслюють тему пустелі в лімітованій колекції новеньких Geosphere. Годинник також оснащений двома куполоподібними напівсферами, які показують час у світі, індикатором дня і ночі і віконцем для дати. Якщо ви збираєтеся на інший кінець світу, закріпіть годинник на зап'ясті, і ви завжди знатимете, котра година у вас удома.

За матеріалами gq-magazine.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.