До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стисло про головне: найкращі чоловічі шорти цього літа

Чиноси й джинси — невіддільні предмети чоловічого гардероба, які слугують основою майже для кожного вбрання. Та оскільки літо завжди диктує свої правила й впливає на вибір одягу, який можемо носити в задушливі дні, стає дедалі очевиднішим той факт, що більшість з нас пожертвує модою й стилем, щоб у спеку вітер хоч трохи лоскотав коліна.

Мужские шорты 2020

Багато років тому, коли вперше винайшли шорти, щоб протистояти неприємностям літньої спеки, ніхто не міг припустити, що вони стануть основою сезонного гардероба — одним з найуніверсальніших предметів одягу, і зміцнять свої позиції як основної й невіддільної речі в гардеробі кожного.

Реклама

<b>men shorts street</b>
мужские шорты 2020 модные шорты

Як і будь-який інший різновид одягу, згодом шорти стали жертвами перенасиченості стилів, форм і жанрів. Від чиносів, карго й джинсових пар до моделей з нових технічних тканин, прикрашених химерними візерунками — сьогодні ринок рясніє різноманітними моделями, кожна з яких має свої переваги, що робить пошук ідеальної пари справжнім викликом. На щастя, Vogue MAN UA зібрав кілька варіантів, які можна купити без вагань.

<b>men shorts</b>
Мужские шорты шорты 2020 модные шорты

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.