До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто створює образи для найстильніших чоловіків Голлівуду

Від Езри Міллера до Тімоті Шаламе – напередодні сезону червоних доріжок vogue.ua розповідає про стилістів, які одягають наймодніших чоловіків-знаменитостей.

Тімоті Шаламе
Тімоті Шаламе

У це складно повірити, але зірка фільмів "Називай мене своїм ім'ям" і "Король", Тімоті Шаламе не користується послугами стилістів, а вибирає образи для червоних доріжок самотужки. 23-річний актор добре орієнтується в трендах і чудово почувається в ненудних образах Dior Men, Louis Vuitton і, звісно, Haider Ackermann. Саме завдяки Шаламе кількість запитів, пов'язаних з Гайдером Акерманном, зросла в кілька разів.

Реклама

<b>Шаламе_Стилисты</b>

Езра Міллер

Езра Міллер – яскрава і непересічна особистість, адже не кожен зважиться на такий психоделічний макіяж, що він вибрав для балу Met Gala 2019 (детальніше про нього читайте тут). Але і у нього є помічник – саме стиліст Джейсон Ремберт пропонує Езрі, як щодня дивувати шанувальників. Згадати хоча б його вихід в сукні-пуховику Moncler x Pierpaolo Piccioli. Також Ремберт відомий своєю роботою з Ритою Орою і Зейном Маліком, а ще – прихильністю до молодих дизайнерів. Один з його останніх проєктів – запуск власного бренду Aliétte.

<b>Эзра_Стилисты</b>

Фаррелл Вільямс

Музикант Фаррелл Вільямс дуже тісно пов'язаний зі світом моди: він володіє брендом Billionaire Boys Club, створює колекції для Adidas і знімається для Chanel. Нещодавно Фаррелл отримав премію Fashion Icon з рук дизайнерки Діани фон Фюрстенберг. Однак свої образи все одно він довіряє професіоналам – Робу Зангарді і Маріель Генн, які також працюють з Дженніфер Лопес і Джесікою Біл.

<b>Фаррелл_Стилисты</b>

Роберт Паттінсон

Стиль Роберта Паттінсона простий і складний водночас. Найчастіше на червоних доріжках актор з'являється в класичних костюмах-двійках, але завжди ускладнених якоюсь деталлю. Це може бути цікавий принт на сорочці, легка асиметрія або експерименти з кроєм. Допомагає йому мати бездоганний вигляд на відповідальних заходах Раян Гастінгс, якого за любов до мінімалістської естетики і стриманої палітри називають одним з найнадійніших голлівудських стилістів. Серед клієнток Гастінгса також – Руні Мара і Розамунд Пайк.

<b>Паттинсон_Стилисты</b>

Марк Ронсон

Музичний продюсер і DJ Марк Ронсон, що створив чимало хітів Леді Ґаґи і Майлі Сайрус, не користується послугами стилістів. Його еклектичні образи, нерідко натхненні ретро-естетикою 1970-х, це плід його фантазії. Ронсону вдалося виробити впізнаваний стиль, в якому є місце для клітинки, укороченої довжини штанів і яскравих барв.

<b>Ронсон_Стилисты</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.