До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колорблок — головний чоловічий тренд цього сезону

Хоч чоловіки й не так активно застосовують колорблокінг у своїх щоденних образах, як жінки, ця стилізація неймовірно актуальна цього сезону. Засвідчують це й дизайнери: яскраві колорблок-образи можна було побачити в колекціях Homme Plisse Issey Miyake, Berluti і Gucci. Vogue.ua з’ясував, як чоловіки стилізують барвисті елементи гардероба цієї весни.

Gucci, осінь-зима 2021/2022
Berluti, осінь-зима 2021/2022
Homme Plisse Issey Miyake, весна-літо 2021

Звичну коричнево-бежеву гаму краще залишити на потім: цього сезону гардероб модників поповнився яскравими двобортними піджаками, вітрівками, штанами кльош і палацо, об’ємними светрами з високим коміром, приталеними сорочками й навіть капелюхами клош і беретами. Майже цілковитий брак декоративних елементів тут компенсують насичені кольори: смарагдовий, цеглистий і глибокий фіалковий переплітаються з пастельно-рожевим, бузковим і небесно-блакитним, утворюючи гармонійний ансамбль. Надихнутися на нові стилістичні відкриття радимо в Instagram-акаунтах зірок стритстайлу й інфлюенсерів, серед яких Ден Клемт, Олівер Бромфілд і Джордан Тупак.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.