До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вибір супергероя: який годинник носить актор Том Голланд

Колекція годинників Тома Голланда, зірки історії про "Людину-Павука", по-справжньому заворожує — тут є моделі Cartier, Patek Philippe і Piaget. Розглянемо її ближче.

Том Голланд

Від вишукано скроєних двобортних костюмів до сміливих колірних поєднань елегантно-повсякденного гардероба — 24-річний Том Голланд, головний герой франшизи "Людина-павук", має бездоганне почуття стилю.

Реклама
Piaget Altiplano Skeleton, Ref GOA40033Piaget Altiplano Skeleton, Ref GOA40033

Але саме його колекція годинників, що містить елегантні моделі Cartier, Patek Philippe і Piaget, особливо вражає. До гнучкої статури актора, яка так добре підкреслює строге пошиття одягу, прекрасно пасує Piaget Altiplano Skeleton. Цей годинник він вибрав для 90-ї церемонії вручення премії "Оскар". Piaget — марка, що виробляє надзвичайно тонкі наручні годинники. Зокрема, ця модель — найтонший скелетонізований годинник у світі, завтовшки всього 2,4 мм.

Patek Philippe Aquanaut, Ref 5167RPatek Philippe Aquanaut, Ref 5167R

Кінозірка Голланд може носити Patek Philippe Aquanaut як повсякденний аксесуар. Це найспортивніша модель у лінійці Patek Philippe, але вона, безумовно, універсальна. Ви можете пірнути з корми яхти, доплисти до берега, а потім одягнути смокінг для виходу на червону килимову доріжку, і Aquanaut буде відповідним компаньйоном у всьому. Дизайн з прорізами як ілюмінатор і каучуковий ремінець надають моделі строгого й практичного характеру, а тиснений циферблат, що ніби продовжує ремінець, у поєднанні з матовим оздобленням і вузьким профілем додає гламуру та вишуканості.

Cartier Santos 100, Ref W20073X8Cartier Santos 100, Ref W20073X8

Своєю любов’ю до Cartier Голланд міг би зрівнятися з іншою зіркою франшизи про Людину-павука, Джейком Джилленголом. Тома часто можна побачити в Cartier Santos 100 з неіржавкої сталі із чорним шкіряним ремінцем. Він називає годинник хамелеоном, адже може носити його як щодня з джинсами та футболкою, так і з класичними ансамблями.

За матеріалами gq-magazine.co.uk

Автор: Alfred Tong

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.