До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягнутися в аеропорт: найкраще вбрання знаменитостей у 1990-х

Немає кращого почуття за те, що відчуваєш, готуючись до подорожі: з певним збентеженням ми збираємо валізи, дістаємо свої паспорти, вибираємо вбрання, в якому вирушимо в аеропорт. У цьому матеріалі ми вирішили згадати, якою була мала мода в аеропортах у 1990-х. Для цього ми зібрали фото знаменитостей, які поспішали на свої рейси й водночас мали неймовірно стильний вигляд в об’ємних куртках, джинсах і навіть мінісукнях.

Кайл Маклахлен и Линда Евангелиста в Международном аэропорту Лос-Анджелес, 1994Кайл Маклаглен і Лінда Євангеліста в Міжнародному аеропорту Лос-Анджелеса, 1994
Дэвид Боуи и Иман в Международном аэропорту Лос-Анджелес, 1993Девід Бові та Іман у Міжнародному аеропорту Лос-Анджелеса, 1993

У 1990-х знаменитості поєднували комфорт і вишуканість у своїх убраннях. Найкраще в цих образах — те, що їх можна легко відтворити, тому що багато з них являють собою комбінацію базових речей, які майже кожен може знайти у власному гардеробі, від культових супермоделей і попдів до знаменитих акторів — до цього списку ввійшли найстильніші зірки. Якщо ви збираєтеся найближчим часом у подорож і думаєте, який одяг якнайкраще пасуватиме для перельоту, або просто хочете згадати модну епоху 1990-х, — дивіться галерею нижче.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.