До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ікона стилю: як одягався Бред Пітт у 1990-х

Якби всі були обдаровані генетикою Бреда Пітта, то, ймовірно, кожен міг би носити мішок для сміття й усе одно мати чудовий вигляд. Однак акторові, хоч де чи в чому він був, вдавалося привносити дух природності й безтурботності в кожен образ. І попри те, що Бред — одна з найбільших світових кінозірок, його вибір в одязі дуже практичний, що робить його іконою сучасного американського стилю.

Брэд Питт в Беверли-Хиллз, 1988Бред Пітт у Беверлі-Гіллз, 1988

Поглянувши на все найкраще вбрання Пітта в 1990-х, розумієш, що він удосконалив мистецтво комбінування речей базового гардероба: вінтажний денім, футболки, шкіряні куртки, армійські черевики — він носив все і в найкращий спосіб. Замість того, щоб потурати популярним брендам або кричущим логотипам, Пітт вибирав простіший одяг. Коли ви — одна з найбільших світових знаменитостей, ім’я якої відоме майже в кожному куточку земної кулі, ажіотажно захоплюватися модою було б майже вульгарно.

Реклама
Брэд ПиттБред Пітт, 1992

Не дивно, що багато яке вбрання Пітта з 90-х перегукується із чоловічими образами, які сьогодні можна побачити на подіумах і вулицях. Невимушеність, що лежить в основі його підходу до вибору одягу, керується головним правилом — ніколи не мати занадто "готового" вигляду. Навіть якщо він одягав костюм-трійку, то робив його менш задушливим: розстібав верхній ґудзик на сорочці й послаблював краватку або взагалі від неї відмовлявся. Одним з улюблених прийомів Пітта також стало поєднання класичних штанів і блейзера з повсякденним топом, наприклад, хенлі.

Гвинет Пэлтроу и Брэд Питт в Лос-Анджелесе, 1995Гвінет Пелтроу і Бред Пітт у Лос-Анджелесі, 1995

Очевидно, Пітт може дозволити собі носити все що завгодно. Але незалежно від того, одягнений він в елегантний, зшитий за індивідуальним замовленням костюм чи в зручні базові речі, він дотримує нейтральної палітри й уникає принтів. Візьміть це на замітку, і ви завжди матимете стильний, а не просто модний вигляд. Ще одна цінна порада від Бреда Пітта — ніколи не залишати сонцезахисні окуляри вдома. Актор віддає перевагу не тільки темним відтінкам лінз і оправ, але й відтінкам бурштинового кольору, як у моделей Tom Ford, і навіть яскравим варіантам. Такий невеликий, але важливий аксесуар завжди стане чудовим доповненням до будь-якого образу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.