До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому цієї осені спідниці вдягають поверх штанів

Спідниці поверх штанів? Справді? Так, підхід до стилізації, що був дуже популярним на початку 2000-х, завдяки таким зіркам підлітків, як Ешлі Тісдейл і Майлі Сайрус, повертається. Тільки тепер така стилізація має набагато вишуканіший вигляд.

Peter Do весна-літо 2023Peter Do весна-літо 2023

Наприклад, на шоу Peter Do весна-літо 2023 чорні й коричневі плісовані спідниці до колін поєднувалися з елегантними класичними штанами та блейзерами — нова варіація костюма, але зухваліша. Бренд Sandy Liang представив вишукані штани-шорти, у Kenneth Nicholson з’явилася модель, що поєднує спідницю й штани, а Chopova Lowena представив двоколірні мініспідниці, стилізовані поверх штанів із принтом.

Реклама
Kenneth Nicholson весна-літо 2023Kenneth Nicholson весна-літо 2023

Якщо ви хочете влаштувати тест-драйв цьому тренду, спробуйте комбінацію, як на шоу Peter Do, — чорна плісована спідниця в поєднанні з чорними класичними штанами. Щоб не перенавантажувати вбрання, доповніть його чорним топом та блейзером. Врешті ви отримаєте мінімалістичний, але візуально цікавий образ.

Chopova Lowena весна-літо 2023Chopova Lowena весна-літо 2023

Мода дедалі більше схиляється до агендерних принципів, саме тому настала пора навчитися носити те, що вам до вподоби. Якщо ви позбудетеся застарілих норм та уявлень про те, якого вигляду маєте дотримуватися ви чи хтось інший, то у вашому гардеробі з’явиться чимало нових захопливих предметів.

Ешлі Тісдейл вдягнула спідницю поверх штанів у 2005 роціЕшлі Тісдейл одягла спідницю поверх штанів у 2005 році

За матеріалом vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.