До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про кросівки Nike, які зменшують ризик травмування під час бігу

Якщо ви захоплюєтеся спортом, аматорським або професійним, вам відомо те почуття, коли ви змушені пропускати тренування через отримані травми. Це гальмує ваш прогрес і не дає змоги досягти поставленої мети. Щоб допомогти атлетам мінімізувати ймовірність травмування під час бігу, Nike запустили масштабний проєкт під назвою Run Fearless, місія якого — допомогти бігунам зберегти здоров’я й не сходити з дистанції.

Виктор Цыганков в новых кроссовках NikeВіктор Циганков у нових кросівках Nike

Унаслідок багаторічної праці лабораторії Nike Sports Research Lab і сотень проведених тестів, бренд створив дві нові бігові моделі кросівок, здатних зменшити ризик травмування на 52%, порівнюючи зі звичайними кросівками, — Nike Zoom X Invincible Run і Nike React Infinity Run.

Реклама
Виктор Цыганков в новых кроссовках NikeВіктор Циганков у нових кросівках Nike

Серед українських атлетів, які вже протестували нові кросівки, — Віктор Циганков (футболіст ФК "Динамо" Київ) та Юлія Левченко (українська плигунка у висоту).

Головна особливість кросівок — збільшення кількості піноматеріалу в середній і передній частинах підошви. Це підвищило комфорт і знизило ударні навантаження на стопу. Також змінилася сама підошва, яка набула форми крісла-гойдалки для плавного переходу з п’яти на носок. Для підвищення стабілізації також збільшили основу п’яти й носка.

Юлия Левченко в новых кроссовках NikeЮлія Левченко в нових кросівках Nike
Юлия Левченко в новых кроссовках NikeЮлія Левченко в нових кросівках Nike

Обидві моделі вже в продажу в мережі крамниць Nike та онлайн-магазині deltasport.ua.

Nike Zoom X Invincible Run
Nike Zoom X Invincible Run

Кросівки Nike Zoom X Invincible Run — це найкраще співвідношення амортизації й стабільності. Міжпідошва виготовлена ​​з чутливої піни Zoom X у великій кількості. Це забезпечує м’якший крок і повернення більшої кількості енергії. Форма підошви й ширші борозенки в передній частині допомагають створити стабільніший хід і плавний перехід кроку. Все це робить Invincible Run ідеальним варіантом для бігу на довгі дистанції.

Nike React Infinity Run
Nike React Infinity RunNike React Infinity Run

Друге покоління Nike React Infinity Run дістало оновлений верх Flyknit, що забезпечує більшу міцність і підтримку в зоні носка, а також ліпшу повітропроникність у середній частині стопи. Нитки Flywire було додано по всьому верху для ліпшої підтримки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.