До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Справжні чоловіки носять рожевий

Рожевий нині можна побачити всюди й дивно, що досі деякі чоловіки вважають цей колір суто жіночою історією. Настав час прийняти той факт, що відтінки (як і все інше) не мають гендерної належності й архаїчні стереотипи в жодному разі не повинні визначати вашого зовнішнього вигляду.

Цей відтінок працює в кожному гардеробі на будь-якому чоловікові. Якщо оливково-зелений і шоколадно-коричневий стали частиною головної колірної палітри, чому б не додати до них рожевий? Адже річ такого забарвлення може бути в образі як центральним елементом, так і крутим додатковим акцентом.

Реклама

Сплеск популярності рожевої колірної гами в чоловічому одязі почався вже давно. Paul Smith завжди був прихильником цього відтінку, Raf Simons представив свою колаборацію з Adidas Stan Smith у ніжно-рожевому кольорі, а Гоша Рубчинський віддавав перевагу одягові кольору фуксії. Jil Sander і Marc Jacobs періодично використовують рожеві пастельні тони у своїх колекціях. Утім, рожевий і його відтінки просочилися в моду в різних формах: кепках, толстовках, кросівках і всьому, про що тільки можна подумати. Ми зібрали одні з найцікавіших предметів, на які варто звернути увагу цього сезону.

<b>Pink_Menswear</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.