До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все із собою: найкращі чоловічі рюкзаки цього літа

Рюкзак — ідеальний компаньйон на пляж, у гори й навіть офіс

У чоловічому гардеробі рюкзаки посідають особливе місце — це любов завдовжки в життя. До того ж абсолютно взаємна. Починаючи зі шкільного ранця, тренувального мішка й далі до робочого рюкзака — цей ключовий аксесуар супроводжує чоловіка на всіх стадіях росту й професійного становлення. Дизайнери доклали чимало зусиль, щоб спортивний по суті й утилітарний за змістом рюкзак став модним аксесуаром — і зовсім правосильною альтернативою офісному кейсу.

<b>man рюкзаки подиум</b>

Реклама

Цього літа рюкзаки відіграють роль дорожніх сумок, інвентарю для активного відпочинку й робочого портфеля. Наймодніші моделі — стримані шкіряні рюкзаки, які можна носити під діловий костюм (Tod's, Salvatore Ferragamo), космічного вигляду нейлонові (Dior Men, Raf Simons) або з нарочито богемним дизайном (Valentino). Такі якнайкраще підійдуть для виїздів на пустельні пляжі або ретрити в гори. Нова класика жанру — моделі із чорної шкіри, графітові або теплі шоколадні відтінки. Вони можуть бути виготовлені з гладкої матової шкіри (Prada), з тисненням (Burberry) або, як у Девіда Лі в Bottega Veneta, з плетінням Intrecciato.

<b>man рюкзаки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.