До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі чоловічі плащі цієї весни

Незмінним атрибутом весняного чоловічого гардеробу залишаються плащі. У новому сезоні дизайнери зміцнюють позицію класичних моделей, а також переосмислюють зразкові моделі, дедалі частіше надаючи плащам фасону oversize, доповнюючи їх ефектом деграде, асиметричними елементами та флористичними візерунками. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими чоловічими плащами сезону весна-літо 2021.


Brioni
Louis Vuitton

Нетлінну класику в новому сезоні презентували Louis Vuitton і Brioni. Бренди представили плащі темно-синього і графітового відтінків, які здатні грамотно завершити будь-який образ: як класичне вбрання з костюмними брюками зі стрілками, так і образ у стилі smart casual з брюками в шотландську клітинку. Підтримати сезонні тенденції зважилися Alexander McQueen: свою варіацію плаща бренд пофарбував у м'який пастельний відтінок рожевого, додавши йому родзинку у вигляді ефекту деграде — плавного переходу одного кольору в інший. Спрямованість на пастель показав і лондонський бренд чоловічого одягу E. Tautz, підкоривши модний світ атласним плащем у відтінку запиленої троянди.

Реклама
Alexander McQueen
E. Tautz

Нейтральні, але ошатні плащі можна було помітити в колекції Botter — цей елемент гардеробу бренд доповнив квітковим принтом. Такий верхній одяг добре римується з однотонними сорочками зі струмуючих тканин і футуристичними кросівками. Ставку на базові кольори зробили і Y / Project, доповнивши проте свій плащ асиметричними елементами і атласними вставками. Стилізувати його бренд пропонує з лонгслівом небесно-блакитного відтінку і взуттям на підборах, які підкорили Instagram-інфлюенсерів у минулому сезоні.

Botter
Y/Project

Streetstyle-зірки також не залишилися осторонь від цього тренда. З сезону в сезон плащі стають частими гостями на світових Тижнях моди. Це й не дивно — шанувальники моди люблять їх за комфорт і практичність. Black total look, кашемірові водолазки і пуловери, брюки-палаццо або кльош — універсальним плащам усе під силу.

Vogue.ua зібрав 10 найкращих чоловічих плащів для стильних весняних образів.

<b>man плащи предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.